VÅRA TJÄNSTER

Bemanning

Vid inhyrning av personal från oss,  tar vi ansvar för hela rekryteringsprocessen och totalt personalansvar. Att ta hjälp av oss frigör tid för er att kunna fokusera på kärnverksamheten och samtidigt kunna ha trygghet att rätt kompetens finns på rätt plats.

Business people hold a resume and talk to job applicants for job interviews about careers and Their

Rekrytering

Vi lära känna er branch, en komplex process på ett enkelt sätt, vi går igenom en skräddarsydd process utifrån ditt behov. Att rätt kompetens skall finnas på rätt position är en självklarhet hos oss. För att kunna förse er med detta vill vi lära känn er bransch, företagskultur och vilka ni är på djupet. Vi är tillgängliga 24/7 och ger dig en personlig kontakt som du alltid kan ringa. Som kund får du tillgång till hela vår process och om du vill vara kostnadseffektiv, är vi flexibla utifrån er budget.

Plötsliga Behov

Är behovet akut? Måste rekrytering ske inom en vecka eller behöver du en medarbetare inom 24h? Vi hjälper dig! Vi har ett brett nätverk med varierad kompetens och skillset inom olika branscher. Kontakta oss nedan och få svar inom 24-timmar!